Bəzi saytlarda bu "Favorilər" adlanır, amma çox
Əhəmiyyətli məqalələri, maraqlı bölmələri saxlamaq üçün daxili "nişanlar" funksiyası axtarıram. Bəzi saytlarda bu "Favorilər" adlanır, amma çox məhduddur - cəmi 10-20 saxlamaq olar. Mənə geniş yaddaş və qovluqlara bölmək imkanı lazımdır. Hansı platformalarda bu funksiya tam inkişaf etdirilib? Yoxsa xarici brauzer nişanlarından istifadə etmək daha yaxşıdır? Təcrübələr maraqlıdır.
7 Views

Həftəsonu səhərləri mənim üçün xüsusi bir vaxtdır. Heç bir tələsik yoxdur, iş qayğıları yoxdur, sadəcə səhər qəhvəsi və sakitlik. Bu gün də eynilə başladı – gözəl bir qəhvə dəmlədim, pəncərənin qarşısında oturdum və telefonuma baxmağa başladım. Bir müddət xəbərləri oxudum, sonra isə maraqlı platformalar axtarmaq qərarına gəldim. İnternet böyük bir okeandır və orada hər gün yeni adalar kəşf etmək olar. Mən də bu səhər belə bir ada tapdım ünvanı mənim gözümdə elə bir ada oldu. Səhifə açılan kimi onun nə qədər geniş və məzmunlu olduğunu gördüm. Ancaq ən əsası, o qədər rahat idi ki, heç bir təlimat oxumadan istədiyim bölməyə keçə bildim. Mən bir neçə məqalə oxudum, qaydalara nəzər saldım və ümumi atmosferi hiss etdim. Bu platformanın arxasında həqiqətən peşəkar bir komanda dayandığını başa düşdüm. Mən bu səhəri tamamilə dəyərli keçirdim, çünki yeni bir şey öyrəndim və maraqlı vaxt keçirdim. İndi bu ünvan mənim üçün istirahət günlərinin ayrılmaz hissəsinə çevrilib. Təəssüratlarım çox müsbətdir və mən bu kəşfi başqaları ilə bölüşməkdən məmnunam. Bəlkə sizin də xoşunuza gələr, kim bilir?